Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Floorlife

Floorlife houten vloeren

Filters

Floorlife biedt een breed scala van hoogwaardige houten vloeren voor elk interieur. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals eiken, esdoorn, berk, acacia, enz. Elk van deze houtsoorten heeft een unieke look en karakteristieken, waardoor er altijd een vloer beschikbaar is die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen.

Onze eiken vloeren bieden een warme en natuurlijke uitstraling en zijn geschikt voor zowel traditionele als moderne interieurs. Esdoornvloeren zijn stijlvol en geeft een lichtere uitstraling, perfect voor ruimtes met veel licht. Acacia vloeren zijn uniek door de prachtige kleuren en nerven in het hout en bieden een robuuste uitstraling. Bovendien zijn onze houten vloeren gemakkelijk te onderhouden en bieden een lange levensduur.

Onze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals olie, lak, white wash, enz. Dit maakt het gemakkelijk om aan te passen aan de stijl van uw interieur. Bovendien zijn onze vloeren gemakkelijk te onderhouden en bieden een lange levensduur.

Daarnaast bieden wij ook professionele diensten zoals leggen en onderhoud van uw houten vloer. Onze ervaren en professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw vloer perfect gelegd wordt en in topconditie blijft. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw vloer op de juiste manier te leggen en te onderhouden.

Kiezen voor Floorlife betekent kiezen voor hoogwaardige en duurzame producten, professionele service en een prachtige natuurlijke uitstraling in uw huis of bedrijf. Wij zijn er trots op om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit houten vloeren en service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box