Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Over ons

Mega vloeren centrum

Wie zijn wij eigenlijk en waarom doen we wat we doen? Dat gaan we zo snel en goed mogelijk uit te leggen: Een nieuwe vloer uitzoeken maakt je gelukkig en wij vinden dat iedereen dat verdient voor een eerlijke prijs en met de beste service. Een nieuwe vloer uitzoeken moet een feestje zijn. In onze showroom helpen we u dan ook met alle plezier.

De toekomst van Mega vloeren centrum?

Megavloerencentrum.nl is ontstaan vanaf de vloer. Door jaren lange ervaring in de vloeren branche weten we precies wat er speelt op vloeren gebied. Onze intentie is dan ook om uit te groeien tot de vloerenspecialist van Nederland

Grootste showroom van Midden Nederland met keuze uit meer dan 1500 vloeren!

Wist je dat megavloerencentrum.nl de grootste vloerenshowroom heeft van Midden-Nederland? Met ruim 600m2 aan showroom oppervlak. Met merken als Floorify, Quick-Step, COREtec, Berry Alloc en vele andere merken?  Je vindt in onze winkel meer dan 10.000  m² vloeren die direct uit voorraad meegenomen kunnen worden. Ons totale assortiment van vloerenBestaat uit meer dan 1500 vloeren.

Lange garanties! Op alles! 

Iedereen houdt van zekerheid, daarom bieden we dat graag. Zo ontvang je op alle vloeren een volledige garantie van 5 jaar. Instaleren wij jouw nieuwe vloer? Dan ontvang je ook een leggarantie van ons. Zijn er problemen met je vloer? Dan merk je dit vaak al snel. Wij geven daarom vijf jaar garantie. Dat doen we om u dat beetje meer zekerheid te geven. Heeft u problemen met u vloer? Bel of mail. Dan lossen we het netjes op.Openingstijden :

maandag Gesloten
dinsdag   Gesloten
woensdag 10:00–18:00
donderdag 10:00–18:00
vrijdag 10:00–18:00
zaterdag 10:00–17:00
zondag Gesloten


Adres: Anthonie van Diemenstraat 10 B, 4104 AE Culemborg
Telefoon: 0345 786 837
Whatsapp : 0345 786 837
e-mail: [email protected]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box