Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Retourneren

In de winkel een vloer besteld en het is toch niet wat je ervan verwacht had? Dan kan je de vloer binnen 14 dagen met de originele factuur terugbrengen naar de winkel in Culemborg. Online een vloer gekocht? Dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je kan het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Wel verzoeken wij je om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

Is het artikel beschadigd geraakt bij het uitpakken of daarna? Dan kunnen wij het beschadigde product niet retour nemen. Tijdens verzending kunnen er dingen misgaan. Hierbij is het risico voor de verzender. 

Uitzonderingen

Producten die wettelijk zijn uitgesloten van het recht op retourneren zijn:

 

  • - Producten die op maat besteld zijn
  • - Producten die nier meer in originele staat verkeren
  • - Producten waarvan de verzegeling is verbroken
  • - PVC vloeren met een batch nr. omdat deze niet gecombineerd kunnen worden met andere batch nummers i.v.m. mogelijk kleurverschil tussen verschillende producties.
  • - Restpartijen
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box