Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

PVC vloeren - Mflor

Bekijk nu de Mflor click pvc collecties bij Mega Vloeren Centrum. Gratis bezorgen ! Vraag hier u offerte aan voor de scherptse prijs.

Filters

 

Mflor Vloeren kopen bij Mega Vloeren Centrum

                

                               mFLOR                     

Mflor PVC Vloeren

Jaarlijks wordt er meer dan 1.000.000 m2 door heel Europa aan pvc vloeren van Mflor gelegd . Mflor vloeren zijn gecertificeerde weekmakervrije PVC vloeren. PVC vloer Mflor geeft veel aandacht aan design zo zijn de vloeren moeilijk te onderscheiden van houten vloeren.

De Mflor PVC vloeren zijn onderverdeeld in zes verschillende collecties. Iedere collectie heeft unieke kenmerken welke het verschil maakt in PVC land.

 

 Mflor Parva Broad Leaf

De Parva Broad Leaf collectie is de ideale keuze als je op zoek bent naar unieke vloer met karakter. Door het rustige dessin, de natuurlijke kleurschakering en het formaat is deze collectie bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een visgraatpatroon.

 

Mflor Bramber Chestnut

De Bramber Chestnut collectie heeft een elegant design met lange, brede planken. De vloer past perfect in iedere omgeving of het nu hedendaags of traditioneel is ingericht.

 

Mflor Argyll Fir

De opvallende houtstructuur met zichtbare knoesten en de subtiele kleurschakeringen geven de Argyll Fir collectie een natuurlijke uitstraling.

 

Mflor Authentic

Dit natuurlijke, eiken dessin is de basis voor een traditionele houten vloer die niet van echt te onderscheiden is. Door de Natural Touch ziet het er niet alleen echt uit, maar voelt het ook zo! De Authentic Oak XL collectie is ook beschikbaar als Parva OAK (visgraat) en Parva OAK Chevron (Hongaarse punt). Zo varieer je eenvoudig met formaten en legpatronen.  De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!

Mflor Tiles Collectie

 

Mflor is al bekend om zijn mooie houtdesigns en met de nieuwe betonlook tegels zijn we dan ook niet verbazingwekkend dat die er smakelijk uit zien. Met maar 2 formaten en de beste betonlook kleuren kunt u uw interieur een stijlvolle of juist industriële look geven. Deze PVC tegel collectie is leverbaar in zowel dryback (plakvariant) als met een handig clicksysteem, dus ook eenvoudig zelf te leggen.

 

Mflor vloeren kopen van Mega Vloeren Centrum Culemborg

Wilt u een Mflor vloer kopen? Dan gaat u natuurlijk naar Mega Vloeren Centrum. Niet voor niets vindt u bij ons laminaathouten vloeren en pvc vloeren. Al deze vloeren komen in verschillende patronen en kleuren, waardoor er altijd een geschikt exemplaar te vinden is voor bij uw interieur. Met Mega Vloeren Centrum bespaart u dus aanzienlijk in de kosten van een nieuwe vloer!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box