Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Alpha Bloom

Quick Step Alpha Bloom gratis bezorgen binnen Nederland vanaf € 499 ! Vraag hier u offerte aan voor de scherptse prijs.

Filters

Quick-Step Alpha Bloom PVC Vloeren 

 

Welkom bij Mega Vloeren Centrum, waar we trots zijn om de Quick-Step Alpha Bloom PVC vloerencollectie te presenteren. In deze uitgebreide gids laten we je kennismaken met een vloerencollectie die duurzaamheid en stijl naadloos samenbrengt. Lees verder om alles te ontdekken over deze indrukwekkende collectie en hoe deze jouw ruimte kan transformeren.

Quick-Step Alpha Bloom bij Mega Vloeren Centrum: Een Overzicht

Quick-Step, een naam die synoniem staat voor topkwaliteit, introduceert met trots de Alpha Bloom PVC vloerencollectie, nu beschikbaar bij Mega Vloeren Centrum. Deze collectie omvat een uitgebreide reeks ontwerpen en eigenschappen die een harmonieus samenspel vormen tussen duurzaamheid en verfijning.

Duurzaamheid en Stijl in Één

Quick-Step Alpha Bloom PVC vloeren staan bekend om hun robuuste duurzaamheid en elegante uitstraling. Met een solide dikte van 6 mm zijn deze vloeren bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte huishoudens en bedrijfsruimten.

Verbluffende Ontwerpen, Voelbare Structuren

De Alpha Bloom collectie biedt een uitgebreid palet aan ontwerpen, van klassieke houtnerfpatronen tot eigentijdse betonlooks. Dankzij de embossed-in-register oppervlaktestructuur komen de vloeren tot leven, waardoor elke ruimte een authentieke uitstraling krijgt.

Voordelen van Quick-Step Alpha Bloom 

Geschikt voor Vloerverwarming

Een opvallend kenmerk van Quick-Step Alpha Bloom PVC vloeren is hun compatibiliteit met vloerverwarmingssystemen. Dit betekent niet alleen warme voeten, maar ook energie-efficiënte verwarming, beschikbaar bij Mega Vloeren Centrum.

Eenvoudige Installatie met Uniclic Systeem

Het innovatieve Uniclic verbindingssysteem maakt het leggen van Alpha Bloom vloeren kinderspel. De planken klikken naadloos in elkaar, resulterend in een stevige en stabiele vloerinstallatie, nu verkrijgbaar bij Mega Vloeren Centrum.

Toepassingen en Gebruiksklasse

Veelzijdigheid in Toepassing

Of je nu jouw woonkamer, keuken, kantoor of winkelvloer een upgrade wilt geven, de Quick-Step Alpha Bloom collectie past naadloos in diverse interieurstijlen. De flexibiliteit en duurzaamheid maken deze vloeren geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik, nu beschikbaar bij Mega Vloeren Centrum.

Commerciële Duurzaamheid met Gebruiksklasse 33

Dankzij gebruiksklasse 33 (AC5) zijn Quick-Step Alpha Bloom PVC vloeren bestand tegen intensief commercieel gebruik. Ze kunnen moeiteloos weerstand bieden aan veelvuldig verkeer en blijven hun schoonheid behouden, zelfs in drukke bedrijfsomgevingen, nu verkrijgbaar bij Mega Vloeren Centrum.

Vertrouwen en Garantie bij Mega Vloeren Centrum

Quick-Step staat vol vertrouwen achter hun producten en biedt een uitgebreide garantie van 25 jaar voor huishoudelijk gebruik. Dit betekent dat je langdurig kunt genieten van een vloer die met zorg is gemaakt.

Conclusie: Quick-Step Alpha Bloom bij Mega Vloeren Centrum

In een wereld waar duurzaamheid en stijl hand in hand gaan, biedt de Quick-Step Alpha Bloom PVC vloerencollectie een uitstekende keuze. Met een unieke combinatie van duurzame materialen, prachtige ontwerpen en gebruiksgemak is Alpha Bloom de perfecte aanvulling op elke ruimte, nu verkrijgbaar bij Mega Vloeren Centrum.

Wacht niet langer om de duurzaamheid en stijl van Quick-Step Alpha Bloom te ervaren bij Mega Vloeren Centrum. Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie en om de collectie zelf te ontdekken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box