Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Verzenden

Levertijden en Verzendinformatie bij Mega Vloeren Centrum

Bij Mega Vloeren Centrum streven wij ernaar om onze producten snel en efficiënt te leveren, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe vloer . Hieronder vindt u belangrijke informatie over onze levertijden en verzendprocedures.

Levertijden

Onze levertijden variëren afhankelijk van de locatie en beschikbaarheid van het product. Gemiddeld nemen wij 2-3 dagen in beslag voor het leveren van uw bestelling. Indien een product op dit moment niet op voorraad is, zullen wij u op de hoogte stellen van de verwachte levertijd.

Verzendprocedure

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt en verzonden met onze betrouwbare vervoerders. Onze vervoerders zorgen voor een snelle en efficiënte levering, rechtstreeks aan uw deur. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen in onze showroom.

Bezorging en installatie

Wij bieden de mogelijkheid voor bezorging en installatie van uw laminaatvloer door onze professionele en ervaren installateurs. Onze installateurs zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe vloer.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box