Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Duurzame Vloeren

Mega Vloeren Centrum - Toonaangevend in Milieuvriendelijke Vloeren

 Duurzaamheid als Basisprincipe

Op 01/01/2024 introduceert Mega Vloeren Centrum zijn assortiment duurzame pvc vloeren en laminaat vloeren . Onze pvc vloeren en laminaat vloeren , gemaakt van hoogwaardige materialen, beloven niet alleen een lange levensduur dankzij topkwaliteit, maar ook volledige recyclebaarheid en gifvrijheid. Ontdek waarom onze vloeren de perfecte keuze zijn voor een milieubewuste consument.

100% Recyclebare Milieuvriendelijke PVC Vloeren en Laminaat Vloeren

Alle vloeren van Mega Vloeren Centrum zijn vervaardigd uit duurzame materialen, met de mogelijkheid tot eenvoudige demontage en hergebruik. Elk element van de vloer is gifvrij en individueel herbruikbaar, waardoor onze vloeren 100% recyclebaar zijn.

Milieuvriendelijkheid in Detail

Duurzame Materialen zonder Giftige Stoffen

Onze milieuvriendelijke pvc en laminaat vloeren bestaan uit hoogwaardig kalkpoeder en pvc-hars, zonder schadelijke stoffen zoals benzeen, formaldehyde of zware metalen die vaak voorkomen in traditionele vinyl vloeren. Met CE-, ISO9001- en ISO14001-certificering zijn onze vloeren een bewuste keuze.

Langere Levensduur voor Duurzaamheid

Wat onze duurzame pvc en laminaat vloeren extra duurzaam maakt, is hun langere levensduur in vergelijking met alternatieven. De rigide klik pvc vloer, gemaakt van kalksteen en pvc, is bestand tegen vallen, stoten, vocht, hitte en krassen. Het gepatenteerde Unilin kliksysteem maakt zelfs het leggen eenvoudig en efficiënt.

Energiebesparing en Duurzaamheid

Onze nieuwste generatie duurzame pvc vloeren zijn voorzien van een IXPE-ondervloer, die niet alleen oneffenheden filtert, maar ook extra isolatie biedt. Dit leidt tot betere vloerisolatie en bevordert duurzaamheid. Geschikt voor vloerverwarming, zijn onze vloeren een energiebesparende keuze voor een duurzamere leefomgeving.

 Uniform Duurzaamheid

Consistent Hoogwaardige Kwaliteit

Elke duurzame vloer van Mega Vloeren Centrum bezit dezelfde hoogwaardige eigenschappen. Het kopen van een duurzame vloer is eenvoudig omdat je niet hoeft te twijfelen over de duurzaamheid van je keuze. Benieuwd naar alle voordelen? Ontdek het complete assortiment hier.

Klantgericht Duurzaam Winkelen

Maak Een Bewuste Keuze

Bij Mega Vloeren Centrum geloven we dat duurzaamheid en klanttevredenheid hand in hand gaan. Het maken van een bewuste keuze voor een milieuvriendelijke vloer betekent niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op jouw leefomgeving. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je met vertrouwen de beste duurzame vloer voor jouw behoeften kunt kiezen.

Inspiratie en Informatie

Ontdek Meer Voordelen

Nog niet overtuigd van de voordelen van een Mega Vloeren Centrum pvc of laminaat collectie ? Ontdek inspirerende verhalen, praktische tips en meer over de duurzaamheidsaspecten van onze vloeren. Laat je inspireren door de veelzijdige mogelijkheden en laat ons je begeleiden bij het creëren van een duurzaam interieur.

Stap Voor Stap naar Duurzaamheid

Vloerselectie op Maat

Ons proces begint met het begrijpen van jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je woonkamer, slaapkamer, of kantoorruimte, wij hebben een ruim assortiment duurzame vloeren om aan al je eisen te voldoen. Van stijlvolle designs tot praktische eigenschappen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

Duurzaamheid in Jouw Ruimte

Na de selectie begeleiden we je bij de installatie van je nieuwe vloer. Met aandacht voor duurzaamheid zorgen we ervoor dat de vloer niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan de milieubewuste inrichting van jouw ruimte. Ontdek hoe duurzaamheid een integraal onderdeel kan zijn van jouw interieur.

Mega Vloeren Centrum - Jouw Partner in Duurzaam Wonen

Kies vandaag nog voor Mega Vloeren Centrum en ontdek de perfecte balans tussen stijl, kwaliteit en milieubewustzijn. Samen creëren we een duurzame leefomgeving waarin jij kunt genieten van comfort en stijl zonder concessies te doen aan het milieu. Maak de overstap naar duurzaam wonen met Mega Vloeren Centrum.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box