Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

 • Eigen Legservice
 • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
 • Bestel nu, betaal later!

PVC vloeren Quick-Step

Bekijk nu de Quick-Step pvc collecties bij Mega Vloeren Centrum. Gratis bezorgen !Vraag hier u offerte aan voor de scherptse prijs.

Filters

Quick Step PVC-vloeren

Quick Step PVC-vloeren zijn een populaire keuze voor huiseigenaren en bedrijven vanwege hun duurzaamheid en stijl. Deze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Hier is alles wat u moet weten over Quick Step PVC-vloeren.

Voordelen van Quick Step PVC-vloeren

Quick Step PVC-vloeren hebben veel voordelen ten opzichte van andere vloertypen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Quick Step PVC-vloeren:

 • Duurzaamheid: Quick Step PVC-vloeren zijn bestand tegen krassen, deuken en vlekken, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor drukke huishoudens en bedrijven.

 • Waterbestendigheid: Quick Step PVC-vloeren zijn waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes.

 • Geluidsabsorptie: Quick Step PVC-vloeren absorberen geluid, waardoor ze perfect zijn voor kamers op de bovenverdieping of voor appartementen.

 • Eenvoudige installatie: Quick Step PVC-vloeren zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te installeren. Ze worden geleverd met een kliksysteem dat ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plaats blijft.

 • Verscheidenheid aan ontwerpen: Quick Step PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren, waardoor ze perfect zijn voor elk type interieur.

Soorten Quick Step PVC-vloeren

Quick Step PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder:

 • Glue down: Deze vloeren worden vastgelijmd aan de ondervloer en zijn perfect voor ruimtes met veel verkeer.

 • Click: Deze vloeren hebben een kliksysteem dat ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plaats blijft. Ze zijn perfect voor doe-het-zelvers en voor mensen die snel en gemakkelijk willen installeren.

 

Quick-Step PVC Vloer kopen voor een mooie prijs :

Bekijk in de webshop ons volledige aanbod goedkope PVC-vloeren en neem ook gelijk een kijkje in het assortiment voor benodigdheden wanneer je de PVC-vloer zelf wil leggen. Weet dat je de PVC-tegels of -stroken vaak gemakkelijk in elke maat of vorm kan snijden.

Vind je nieuwe PVC-vloer bij MegaVloerenCentrumvoor een aantrekkelijke prijs!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box