Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

PVC vloeren - Coretec Essentials

Coretec Essentials . Eigen showroom 600m2 in Culemborg .

Filters

COREtec Essentials PVC Vloeren

                             Coretec

Bent u op zoek naar een COREtec Essentials PVC vloer? Dan bent u bij Mega Vloeren Centrum aan het juiste adres. Wij zijn dealer van COREtec Essentials en kunnen u er alles over vertellen. De vloeren van dit merk zijn unieke klikvloeren, die bijna op iedere ondergrond direct geplaatst kunnen worden. Dit is te danken aan de extra sterke en super stabiele kern van deze vloer. Hierdoor zal de vloer niet tot nauwelijks krimpen of uitzetten. Met een vloer uit de collectie van COREtec Essentials vloeren heeft u gegarandeerd een vloer die altijd strak en netjes blijft liggen. COREtec Essentials PVC heeft een ruim aanbod aan kunststof vloeren (PVC) met een zeer stevige klikverbinding.

 

Wat maakt COREtec Essentials PVC vloeren uniek?

De COREtec Essentials® vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, geschikt voor elke ondergrond, hebben een hoge kras-weerstand, zijn dempend en zeer geschikt als u huisdieren heeft. De COREtec Essentials® vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec Essentials® vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen dus ook worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld. Een COREtec Essentials® vloer zal niet krimpen of uitzetten. Elke COREtec Essentials® plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer (en kan dus ook worden toegepast bij vloerverwarming). Een groot voordeel bij het gebruik van COREtec Essentials® PVC is dat het niet noodzakelijkerwijs nodig is om de ondergrond eerst volledig te egaliseren. De onderlaag van kurk zal de oneffenheden in de ondervloer ‘absorberen’.

De vloer voor ieder huishouden is COREtec Essentials floor

Alle soorten COREtec Essentials PVC vloeren beschikken over een ijzersterke onderlaag. Doordat deze vloeren een dikkere laag hebben dan een standaard PVC vloer, is de vloer zowel zeer sterk als waterdicht. Hierdoor kan de vloer gemakkelijk tegen een stootje. Dit maakt de COREtec Essentials PVC vloeren geschikt voor gebruik in ieder huishouden. Hebt u huisdieren met scherpe nagels? Of kinderen die fanatiek spelen in huis? Dan is dit de beste vloer voor u!

COREtec Essentials PVC vloeren zijn geschikt voor de badkamer

Wil je graag een mooie en stijlvolle blauwe COREtec Essentials vloer in je badkamer? Dat kan met deze vloeren, omdat deze gemaakt zijn van het beste polyvinylchloride. Dit is een naam voor een soort kunststof, die verschillende lagen kent. Zo heet dit materiaal naar het merk waar het door de fabrikant wordt getest als het beste voor het leggen van vloeren. Doordat iedere laag bestaat uit sterk kunststof zijn de
COREtec Essentials PVC vloeren zijn waterbestendig en kunnen dus niet meer bevuild worden door water. Hierdoor is deze vloer ideaal om in vochtige ruimtes als de badkamer te gebruiken. U trekt de vloer strakker aan door naar de andere ruimtes van uw woning. Dit zorgt voor een moderne uitstraling.

COREtec Essentials PVC in allerlei soorten en maten

COREtec Essentials heeft een groot aanbod aan PVC vloeren, stuk voor stuk voorzien van een sterke klikverbinding. Elke COREtec Essentials vloer heeft een unieke, harde en stevige kern en is daardoor geschikt om vrijwel overal overheen te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan uw oude tegelvloer, deze hoeft u er in de meeste gevallen niet uit te hakken als u een COREtec Essentials vloer kiest. Dat scheelt een hoop stof, gedoe en tijd! De stevige toplaag op de PVC delen, zorgt ervoor dat krassen en slijtage bijna geen kans meer krijgen. De hoge krasweerstand is ideaal bij huisdieren met scherpe nageltjes of kinderen die spelen met speelgoed op de vloer.

COREtec Essentials houtlook planken
                             CORETEC Essentials 1500+ Ocala Walnut LVRE 2054

Een vloer in een rechte plank met een houtlook is timeless en nog steeds modern. Zeker met de designs van COREtec Essentials, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de laatste trends op het gebied van wonen. De houtlook planken vindt u terug in meerdere serieën van COREtec Essentials, in verschillende uitvoeringen, tinten en designs.

COREtec Essentials visgraat

                                    CORETEC Essentials Herringbone Texas Oak LVRH 2454

Naast de gewone rechte plank is nu ook visgraat met een klikverbinding mogelijk. Hiermee haalt u dit prachtige en populaire patroon in huis, met de power van een COREtec Essentials PVC vloer. De visgraat vloeren uit de collectie van COREtec Essentials hebben een diepe V-groef langs elke zijde, waardoor het net een echte authentieke parketvloer lijkt zoals we ze kennen van vroeger uit de statige herenhuizen en kastelen.Visgraat past bij zowel klassieke als bij moderne interieurstijlen.

COREtec Essentials tegels

                                        CORETEC Essentials Tile+ Vela LVTE 1854

Een tegelvloer kan snel koud en hard worden. Het loopt mindercomfortabel en het dempt geen geluid. PVC tegels voelen warmer aan en zijn vaak duurder dan een echte stenen vloer. Daarnaast is het plaatsingsgemak van kunststof tegels van COREtec Essentials wel van groot voordeel. Met een tegelvloer maakt u een stabiele ondergrond voor alle andere decoraties in uw woonvertrek. Zo kunt u met een tegelvloer eindeloos kombinaties maken.


Niet nodig om te egaliseren

Hebt u recent de oude vloer verwijderd en zijn er daardoor oneffenheden ontstaan? Dat is geen enkel probleem met een COREtec Essentials vloer. Alle COREtec Essentials vloeren van dit merk zijn immers voorzien van een onderlaag van kurk. Deze onderlaag functioneert direct als een ondervloer, waardoor alle oneffenheden niet meer merkbaar zijn als de vloer op zijn plek ligt. Doordat je geen speciaal onderdekertje meer nodig hebt, is de COREtec Essentials vloer ontzettend voordelig. Daarnaast bespaart je op de kosten van een benodigde onderdekertje. Die kurken onderlaag betekent dat geluid minder wordt afgeblazen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als je je buren regelmatig lastig vallen met geluid.


COREtec Essentials vloer kopen van Mega Vloeren Centrum Culemborg

Wilt u een COREtec Essentials vloeren open kom langs in onze showroom ? Niet voor niets vindt u bij groot assortiment van laminaathouten vloeren en pvc vloeren . Al deze vloeren komen in verschillende patronen en kleuren, waardoor er altijd een geschikt exemplaar te vinden is voor bij uw interieur. Met Mega Vloren Centrum bespaart u dus aanzienlijk in de kosten van een nieuwe vloer!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box