Terug

20% korting op alle COREtec visgraat vloeren

  • Vloer zelf leggen? Ontvang dan 10 tot 25% korting
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Hongaarse punt

Filters

Hebeta Progress Hongaarse punt 

 

Hebeta / Montinique PVC vloeren genieten vaak de voorkeur van interieurontwerpers, en met goede reden. Ze vormen een echte blikvanger en brengen een klassieke sfeer in huis. Onze vloeren zijn niet alleen de perfecte aanvulling op moderne interieurs, maar passen ook uitstekend bij een traditionele inrichting. Voeg leven toe aan je huis met de prachtige Hongaarse punt PVC vloeren!

De natuurlijke afwerking van de Hongaarse punt stroken geeft je niet alleen een schitterende uitstraling, maar ook een vleugje warmte dat ongeëvenaard is door andere vloermaterialen, behalve traditioneel hout. Om de duurzaamheid te waarborgen en de stijlvolle uitstraling te behouden, adviseren wij regelmatige reiniging. Het is voldoende om de vloer te vegen, stofzuigen of dweilen met een vochtige doek.

Hebeta / Montinique Hongaarse punt eenvoudig online bestellen

Ben je gevallen voor een prachtige PVC vloer die aan jouw specifieke wensen voldoet? Je kunt deze direct bestellen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over het bestelproces. Wij verstrekken graag meer informatie.

Nu is het tijd om te beslissen of je de PVC vloer zelf wilt leggen of dit wilt laten doen. Ontbreken de benodigde vaardigheden of geef je er de voorkeur aan experts in te huren? Maak dan gebruik van onze legservice. Vraag een offerte aan en ontvang direct een prijsopgave voor jouw nieuwe vloer van Hebeta / Montinique .

Bekijk ook de andere collecties van Hebeta

Naast de Hongaarse punt collectie zijn er nog andere collecties waaruit je kunt kiezen. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, en je kunt ook de filter gebruiken om deze collecties te bekijken:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box