Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

Bona Linoprime 5L

 • Bona Linoprime 5L
 • Bona Linoprime 5L

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

  Bona Linoprime 5L

  € 257,50

  Aan verlanglijst toevoegen

  • alle a-merken
  • vanaf €499 gratis bezorgd
  • bekend van de beste prijs
  • koop nu! betaal in 3 delen, 0% rente

  Productomschrijving

  Bona Linoprime 5L

  Bona LinoPrime is een tweecomponenten watergedragen primer op polyurethaanbasis voor het vullen van poriën van diep gereinigde en geschuurde linoleumvloeren. Verbetert de vloeiing en de laagopbouw van de volgende coating, welke meestal al na een uur kan worden aangebracht.

  Gebruiksaanwijzing:

  1. Schud de Bona LinoPrime grondig in de can en giet het materiaal in een Bona RS mengemmer.
  2. Voeg langzaam een fles Bona Pure Harder toe in de emmer tijdens het machinaal mixen. Mix het mengsel grondig gedurende minstens 1 minuut. Opmerking: de Harder mag niet direct worden toegevoegd in de Bona LinoPrime can. Alleen extern mixen is mogelijk. Bij het mengen van kleinere hoeveelheden, zorg dat de juiste verhouding tussen Bona LinoPrime en Bona Pure Harder wordt aangehouden. Laat het mengsel nog minimaal 5 minuten reageren vٕóór gebruik en gebruik het mengsel binnen de aangegeven pot-life (3 uur).
  3. Breng Bona LinoPrime aan met een Bona Microfiber Roller (5 mm vacht). Rol kruislings met een vloeiende en soepele beweging en voorkom opeenhopingen van het product. Het verbruik is ca. 20-25 m²/liter.

  De daaropvolgende applicatie van Bona Pure moet worden uitgevoerd tussen 1 en maximaal 24 uur na de vorige laag. Na dit tijdsverloop (> 24 uur) is tussenschuren met het Bona Scrad Pad systeem noodzakelijk en sterk aangeraden. Reinig vervolgens het oppervlak door te stofzuigen en lichtvochtig afnemen. Ter versnelling van het droogproces kunnen geschikte ventilatoren worden gebruikt.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Bona Linoprime 5L

   Bona Linoprime 5L

   € 257,50