Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

Bona Pure extra mat 5L

 • Bona Pure extra mat 5L
 • Bona Pure extra mat 5L

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

  Bona Pure extra mat 5L

  € 449,40

  Aan verlanglijst toevoegen

  • alle a-merken
  • vanaf €499 gratis bezorgd
  • bekend van de beste prijs
  • koop nu! betaal in 3 delen, 0% rente

  Productomschrijving

  Bona Pure extra mat 5L

  Bona Pure is een hard-elastische en slijtvaste PUR-coating voor de behandeling van elastische vloeren. Het dient als langdurige bescherming van vloeren in drukbezochte commerciële en industriële ruimtes – het herstelt het uiterlijk van de vloer en vereenvoudigt het routine-onderhoud. Bona Pure heeft een watergedragen, heldere, niet-vergelende formule. Verkrijgbaar in Mat en in Extra Mat.

  Gebruiksaanwijzing:

  1. Schud de can grondig en giet het materiaal in een Bona RS mengemmer.
  2. Voeg langzaam een fles Bona Pure Harder toe in de emmer tijdens het machinaal mixen. Mix het mengsel grondig gedurende minstens 1 minuut. Opmerking: de harder mag niet direct worden toegevoegd in de Bona Pure can. Alleen extern mixen is mogelijk. Bij het mengen van kleinere hoeveelheden, zorg dat de juiste verhouding tussen Bona Pure en de Harder wordt aangehouden. Laat het mengsel nog minimaal 5 minuten reageren vóór gebruik. Gebruik het mengsel binnen de aangegeven pot-life.
  3. Breng Bona Pure aan met een Bona Polyester Roller (11 mm vacht). Rol kruislings met een vloeiende en soepele beweging en voorkom opeenhopingen van het
   product. Het verbruik is ca. 100-120 g/m². Als een tweede applicatie is vereist, dan moet dit worden uitgevoerd tussen 2 en maximaal 12 uur na de vorige laag. Na dit tijdsverloop (> 12 uur) is tussenschuren met het Bona Scrad Pad systeem noodzakelijk. Reinig vervolgens het oppervlak door te stofzuigen en lichtvochtig afnemen. Ter versnelling van het droogproces kunnen geschikte ventilatoren worden gebruikt.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Bona Pure extra mat 5L

   Bona Pure extra mat 5L

   € 449,40