Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

Bona Pure HD mat 5L

 • Bona Pure HD mat 5L
 • Bona Pure HD mat 5L

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

  Bona Pure HD mat 5L

  € 448,40

  Aan verlanglijst toevoegen

  • alle a-merken
  • vanaf €499 gratis bezorgd
  • bekend van de beste prijs
  • koop nu! betaal in 3 delen, 0% rente

  Productomschrijving

  Bona Pure HD mat 5L

  Bona Pure HD is een hard-elastische en slijtvaste PUR-coating voor de renovatie van elastische vloeren. Bijzonder geschikt voor dunne, hard elastische vloeren op plaatsen die onderhevig zijn aan hoge slijtage. Uitstekend bestand tegen krassen en schoenstrepen. Vermindert de porositeit en helpt zo het onderhoud te vereenvoudigen en een goede vloerhygiëne te behouden. Watergedragen, heldere, niet-vergelende formule.

  Gebruiksaanwijzing:

  1. Schud de can en voeg een fles Bona Pure HD Harder toe. Het mengsel direct grondig gedurende 1 minuut schudden. Plaats daarna het meegeleverde filter. Bij
   het mengen van kleinere hoeveelheden, giet dan de benodigde hoeveelheid coating in een aparte bak – 1 liter coating komt overeen met 1 deel van de harder, 2 liter met 2 delen etc. Het mengsel coating/harder direct gebruiken of in ieder geval binnen 4 uur.
  2. Breng Bona Pure HD aan met een Bona Polyester Roller (11 mm vacht). Rol kruislings met een vloeiende en soepele beweging en voorkom opeenhopingen van het product. Het verbruik is ca. 100-120 g/m². Goed laten drogen alvorens verdere lagen aan te brengen. Houd voor elke aangebrachte laag rekening met een iets langere droogtijd.

  Als de vorige coatinglaag meer dan 24 uur droogtijd heeft verkregen, dan is tussenschuren met een Bona Scrad Pad altijd vereist.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Bona Pure HD mat 5L

   Bona Pure HD mat 5L

   € 448,40