Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

Bona SuperSport Pure HD 5L

 • Bona SuperSport Pure HD 5L
 • Bona SuperSport Pure HD 5L

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

  Bona SuperSport Pure HD 5L

  € 374,70

  Aan verlanglijst toevoegen

  • alle a-merken
  • vanaf €499 gratis bezorgd
  • bekend van de beste prijs
  • koop nu! betaal in 3 delen, 0% rente

  Productomschrijving

  Bona SuperSport Pure HD 5L

  Bona SuperSport Pure HD is een hard-elastische en slijtvaste PUR-coating voor de behandeling van elastische vloeren in sporthallen. Het dient als een oppervlaktebescherming voor de lange termijn én het herstelt het uiterlijk en de wrijving plus het vereenvoudigt het routine-onderhoud. Bona SuperSport Pure HD heeft een watergedragen, heldere, niet-vergelende formule.

  Gebruiksaanwijzing:

  1. Schud de can grondig en giet het materiaal in een Bona RS mengemmer.
  2. Voeg langzaam een fles Bona R Harder toe in de emmer tijdens het machinaal mixen. Mix het mengsel grondig gedurende minstens 1 minuut. Opmerking: de harder mag niet direct worden toegevoegd in de Bona SuperSport HD can. Alleen extern mixen is mogelijk. Bij het mengen van kleinere hoeveelheden, zorg dat de juiste verhouding tussen Bona SuperSport Pure HD en de Harder wordt aangehouden. Laat het mengsel nog minimaal 5 minuten reageren vóór gebruik. Gebruik het mengsel binnen de aangegeven pot life.
  3. Breng Bona SuperSport Pure HD aan met een Bona Polyester Roller (11 mm vacht). Rol kruislings met een vloeiende en soepele beweging en voorkom opeenhopingen van het product. Het verbruik is ca. 100-120 g/m2. Als een tweede applicatie is vereist, dan moet dit worden uitgevoerd tussen 2 en maximaal 12 uur na de vorige laag. Na dit tijdsverloop (> 12 uur) is tussenschuren met het Bona Scrad Pad Systeem noodzakelijk. Reinig vervolgens het oppervlak door te stofzuigen en lichtvochtig afnemen. Het uithardingsproces duurt ongeveer 3 dagen (90% uitgehard in 24 uur, 100% na 72 uur). Plaats geen matten totdat de lak volledig is uitgehard. De vloer is na 24 uur beloopbaar, maar blijft onderhevig aan krassen en beschadigingen totdat de coating volledig is uitgehard. Tijdens de eerste week niet nat reinigen, alleen droog schoonmaken.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Bona SuperSport Pure HD 5L

   Bona SuperSport Pure HD 5L

   € 374,70