Terug

20% korting op alle COREtec visgraat vloeren

  • Vloer zelf leggen? Ontvang dan 10 tot 25% korting
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Berry Alloc

Filters

Berry Alloc

Berry Alloc PVC vloeren

Bij Berry Alloc heeft u een ruime keuze in klik PVC vloeren en verlijmde PVC vloeren. De collectie van Berry Alloc is onderverdeeld in drie verschillende series, met elk hun unieke eigenschappen. Het aanbod van Berry Alloc varieert van tegel PVC vloeren tot aan PVC stroken met een houtdecor. De klik PVC vloeren uit de series Style en Pure zijn voorzien van het DreamClick®-kliksysteem, waardoor het installeren van deze Berry Alloc PVC vloeren makkelijker is dan ooit. Het Belgische merk Berry Alloc staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Verdient uw huis ook het beste? Stap dan in de wereld van Berry Alloc en laat u inspireren.

De positieve eigenschappen van Berry Alloc PVC

Waarom is het zo’n goede keus om uw ruimte te voorzien van een Berry Alloc PVC vloer? Of u nu zoekt naar een vloer voor uw badkamer, keuken, slaapkamer, woonkamer of zelfs kantoor; een PVC vloer uit de collectie van Berry Alloc zijn perfecte allrounders! Berry Alloc combineert design met performance. De vloeren zijn makkelijk te onderhouden en zijn erg duurzaam.

Hieronder vindt u nog meer voordelen en positieve kenmerken van de PVC vloeren uit de Berry Alloc collectie.

  • Waterbestendig; de PVC vloeren in de Spirit serie van Berry Alloc zijn volledig waterbestendig. Ze zijn daardoor goed geschikt om te plaatsen in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken.
  • Belgische productie; de PVC vloeren uit de Style en uit de Pure serie worden geproduceerd in België. Het voordeel hiervan is dat ze de kwaliteit perfect kunnen controleren tijdens het hele productieproces.
  • Ftalaatvrij; alle PVC vloeren van Berry Alloc zijn volledig vrij van ftalaten. Ftalaten zijn chemische stoffen die door sommigen worden gebruikt bij de productie van PVC vloeren. Bij Berry Alloc wordt ervoor gezorgd dat deze stoffen tijdens het productieproces niet nodig zijn. Ftalaten zijn echter niet verboden, maar Berry Alloc vindt het milieu belangrijk en kiest er daarom voor om deze stof niet te gebruiken.
  • 100% recyclebaar; de PVC vloeren uit de Berry Alloc series Pure en Style zijn volledig recyclebaar!

Berry Alloc DreamClick®-kliksysteem

Alle PVC vloeren uit de Pure serie en uit de Style serie zijn voorzien van het DreamClick®-kliksysteem. Het DreamClick®-kliksysteem van Berry Alloc maakt de installatie van deze PVC vloeren bijzonder gemakkelijk. Dankzij dit systeem is uw vloer heel snel geplaatst. Ook al is dit de eerste PVC vloer die u zelf plaatst, u kunt met dit systeem wel 12 m² in 30 minuten installeren. En aangezien deze PVC vloeren ook nog eens een stuk lichter zijn dan andere klik PVC vloeren, heeft u ook geen zwaar gereedschap meer nodig.

De Berry Alloc PVC collectie

De Berry Alloc PVC collectie is uitgebreid en er is overal aan gedacht. Hierdoor kunt u bij Berry Alloc altijd een PVC vloer vinden die voldoet aan al uw wensen. Wilt u uw vloer vastlijmen? Wilt u een tegel PVC vloer? Zoekt u een PVC vloer die niet onderdoet voor een echte houten vloer? In de collectie van Berry Alloc zult u zeker vinden wat u zoekt.

De collectie bestaat uit drie verschillende series:

Pure; de stille vloer

In deze serie vindt u klik PVC vloeren. De Pure serie biedt PVC tegels, maar ook PVC stroken met een houtdecor. Allemaal voorzien van het DreamClick-kliksysteem, wat het installeren van uw vloer heel eenvoudig maakt. Het bijzondere aan de PVC vloeren uit de Pure serie van Berry Alloc, is dat ze dankzij de zachte toplaag het loopgeluid verminderen. Bijkomend voordeel van deze zachte toplaag, is dat het ook nog eens zeer comfortabel loopt. De Pure PVC stroken en PVC tegels zijn voorzien van een slijtlaag van 0,55 mm.

Style; haal de natuur in huis

In deze PVC serie van Berry Alloc vindt u klik PVC vloeren in een houtdecor. De serie is volledig geïnspireerd op de natuur. De PVC vloeren uit deze serie hebben dan ook allemaal een prachtige natuurlijke uitstraling.  Alle klik PVC vloeren uit de Style serie zijn voorzien van het DreamClick-kliksysteem wat het installeren snel en makkelijk maakt. De Style PVC stroken zijn voorzien van een slijtlaag van 0,55 mm.

Spirit; past in elke kamer

In deze serie vindt u tegel PVC vloeren die u direct aan uw geëgaliseerde dekvloer kunt verlijmen en PVC vloeren met een kliksysteem. De serie Spirit van Berry Alloc heeft een ruim aanbod aan tegel PVC vloeren en PVC stroken met een houtdecor. Alle PVC vloeren uit de Spirit serie zijn volledig waterbestendig. De slijtlaag van de PVC vloeren uit de Spirit serie variëren van 0,30 tot 0,55 mm.

Wat zegt de slijtlaag over een PVC vloer?

De dikte van de slijtlagen in de PVC collectie van Berry Alloc varieert tussen de 0,30 en 0,55mm. Dit getal geeft de dikte aan van de beschermlaag die op de PVC stroken of PVC tegels zit. Welke slijtlaag u nodig hebt op uw PVC vloer, hangt af van waar u de vloer gaat plaatsen. Een ruimte waar veel wordt gelopen heeft een dikkere slijtlaag nodig dan bijvoorbeeld een slaapkamer.

 

Berry Alloc vloer kopen van Mega Vloeren Centrum Culemborg

Wilt u een Berry Alloc vloer kopen? Dan gaat u natuurlijk naar Mega Vloeren Centrum. Niet voor niets vindt u bij ons laminaathouten vloeren en pvc vloeren. Al deze vloeren komen in verschillende patronen en kleuren, waardoor er altijd een geschikt exemplaar te vinden is voor bij uw interieur. Met MegaVloerenCentrum bespaart u dus aanzienlijk in de kosten van een nieuwe vloer!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box