Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Floorlife vloeren

Filters

Floorlife vloeren

Floorlife PVC,laminaat en houten vloeren

Floorlife heeft zowel hout als PVC en laminaat in het assortiment en dit met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het mooie van Floorlife zijn de dessins; de laminaat en de PVC vloeren van Floorify zijn haast niet van echt te onderscheiden en helemaal van deze tijd.

Van Laminaat tot Hout en PVC

Het laminaat van Floorlife is zeer goed bestand tegen krassen, eenvoudig in onderhoud en heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Je ziet en voelt echt hout, maar profiteert van de voordelen van laminaat.

PVC Visgraat Creatief & Speels

Voor PVC van Floorlife geldt eigenlijk hetzelfde: prachtige dessins die niet van echt te onderscheiden zijn. Zij hebben Dryback PVC en Click PVC in het assortiment opgenomen; voor ieder wat wils. Dryback PVC verlijmen we rechtstreeks op de cementdekvloer en Click-PVC installeren we zwevend over uw bestaande vloer heen.

Het geheim van Floorlife

Dit zit hem in de structuur. Bij zowel het laminaat als het PVC hebben zij een structuur aangebracht die overeenkomt met de print: net als op echt hout! Deze techniek noemen we Embossed in Register, maar zij spreken liever van “natuurgetrouw”. Het verschil tussen een Floorlife-PVC of Laminaat vloer ten opzichte van hout is soms niet te zien of voelen.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box