Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

IPC PVC Vloeren

Filters

IPC PVC Vloeren

IPC PVC Vloeren

Jaarlijks wordt er meer dan 1.000.000 m2 door heel Europa aan IPC PVC vloeren gelegd. IPC vloeren zijn gecertificeerde weekmakervrije PVC vloeren. IPC vloeren geeft veel aandacht aan design zo zijn de vloeren moeilijk te onderscheiden van houten vloeren.

De IPC PVC vloeren zijn onderverdeeld in zes verschillende collecties. Iedere collectie heeft unieke kenmerken welke het verschil maakt in PVC land.

 

Sahphir

De Saphir collectie is een voordelige ‘instap PVC vloer’. Een goede vloer, voorzien van alle belangrijke keurmerken en voor een lage prijs. Deze collectie is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

De Saphir beschikt over een 0.2+ mm topslijtlaag en de ‘+’ staat voor 2 extra UV anti-scratch laklagen, samen vergelijkbaar met een 0.3 mm.

 

Rubin XL

De Rubin XL is een mooie en vooral brede PVC vloer met een rustige uitstraling. Hier en daar wel een klein knoestje maar niet te groot en gecombineerd met een rustige maar natuurlijke structuur. Deze collectie is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

De Rubin XL beschikt over een 0.55+ mm topslijtlaag en de ‘+’ staat voor 2 extra UV anti-scratch laklagen, de uiteindelijke slijtagewaarde ligt dus nog hoger.

 

Rubin XS visgraat

Visgraat vloeren blijven altijd mooi en werden al toegepast in de mooiste paleizen sinds het jaar 1500. Nu is deze stijlvolle patroonvloer ook verkrijgbaar in een praktische PVC Visgraat vloer. Deze PVC vloer is gemaakt op basis van de rustieke maar rustige Rubin XL uit onze collectie. Deze collectie is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

Deze vloer beschikt over een 0.55+ mm topslijtlaag en de ‘+’ staat voor 2 extra UV anti-scratch laklagen, de uiteindelijke slijtagewaarde ligt dus nog hoger.

 

Topas XXL

De Topas XXL is een breed en vooral lang PVC vloerdeel met een mooie rustieke uitstraling. De delen van de Topas XXL kenmerken zich door de kleurnuances onderling waardoor de PVC vloer bijna niet van echt hout is te onderscheiden. Deze collectie is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

Deze vloer beschikt over een 0.55+ mm topslijtlaag en de ‘+’ staat voor 2 extra UV antiscratch laklagen, de uiteindelijke slijtagewaarde ligt dus nog hoger. Deze vloer voldoet aan de hoogste eisen voor woonsituaties, maar wordt ook veel toegepast in bijvoorbeeld winkels, kantoren en hotelkamers.

 

Smaragd

De Smaragd PVC Vloer is met zijn afmeting uniek en komt qua formaat het meest overheen met een ‘plankenvloer’. Deze collectie is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

Deze vloer beschikt over een 0.55+ mm topslijtlaag en de ‘+’ staat voor 2 extra UV anti-scratch laklagen, de uiteindelijke slijtagewaarde ligt dus nog hoger.

 

Onyx

De Onyx is een voordelige, maar hoogwaardige PVC vloer met stijlvolle designs. Deze PVC vloer beschikt over een 0.3+mm topslijtlaag. Deze collectie is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

De gehele Onyx collectie is ook verkrijgbaar in de allernieuwste SPC Click variant. Deze vloer heeft een geïntegreerde ondervloer en een gewicht van maar liefst 10.18 kg per m2 en kun je eventueel zelf leggen. Deze vloer is voorzien van het aller-nieuwste ‘Unipush – push down’ clicksysteem.

 

IPC vloer kopen van Mega Vloeren Centrum Culemborg

Wilt u een IPC vloer kopen? Dan gaat u natuurlijk naar Mega Vloeren Centrum. Niet voor niets vindt u bij ons laminaathouten vloeren en pvc vloeren. Al deze vloeren komen in verschillende patronen en kleuren, waardoor er altijd een geschikt exemplaar te vinden is voor bij uw interieur. Met MegaVloerenCentrum bespaart u dus aanzienlijk in de kosten van een nieuwe vloer!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box