Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

KeraKoll

Filters

KeraKoll

Kerakoll, ‘The GreenBuilding Company’, is een toonaangevende speler op het gebied van eco-vriendelijke bouwstoffen. Het Italiaanse bedrijf hecht veel waarde aan milieuvriendelijke producten en is continue op zoek naar innovatieve nieuwe producten waarmee zij hun assortiment aan eco-vriendelijke producten kunnen uitbreiden.

HET KERAKOLL ASSORTIMENT
Het Kerakoll assortiment bij Mega Vloeren Centrum bestaat uit zoals, grondlakken, lakken, voegenkitten, lijmen, voorstrijkmiddelen en onderhoudsproducten. Kwaliteitsproducten met een hoog gebruiksgemak en een efficiënte succesvolle verwerking. De artikelen van Kerakoll voldoen aan de allerhoogste eisen en bieden maximale zekerheid.

DE KERAKOLL BEHANDELING VOOR HOUTEN VLOEREN
Slijtvast beschermend afwerken en renoveren met de natural look van houten vloeren en bamboe zonder glans, van alle soorten parket, in 2 lagen, met éénzelfde product. Na behandeling is de vloer niet alleen hygiënisch en easy-clean gemaakt, het hout is tevens beschermd tegen vergeling als gevolg van Uv-stralen.

DE GROENE KEUZE SINDS 1968
Vanaf de start in 1968 tot vandaag de dag geeft Kerakoll vorm aan morgen, met dezelfde passie als gisteren. Kerakoll werd in 1968 opgericht in Sassuolo Italië, het epicentrum van het belangrijkste keramiekcentrum ter wereld. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een wereldspeler met meerdere productievestigingen over de gehele wereld. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box