Terug

20% korting op alle COREtec visgraat vloeren

  • Vloer zelf leggen? Ontvang dan 10 tot 25% korting
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Parky

Filters

Parky

Parky vloer kopen bij Mega Vloeren Centrum Culemborg

 

 

Hout is iets om van te houden. Het is een stukje leven in je huis. Het heeft karakter, want geen twee planken zijn dezelfde. Het heeft nerven en structuur, kleine défauts die zoveel mooier zijn dan perfectie. Dat is waarom wij niet zomaar vloeren verkopen, maar Parky houten vloeren. Parky vloeren zijn even makkelijk te leggen als laminaat. Even snel gepoetst als vinyl. Maar met de onmiskenbare warmte van echt hout.

Met dat mooie hout, gegroeid in duurzame bossen, zijn we bovendien heel spaarzaam. We gebruiken enkel wat we echt nodig hebben. Geen massieve planken, maar fijne laagjes hout. Niet alleen omdat we geloven dat je voorzichtig omspringt met materiaal waar de natuur zo lang over gedaan heeft, maar ook omdat we weten dat er niet meer nodig is. Het hout dat we gebruiken versnijden we flinterdun en versterken we met een samengeperste HDF kern. Het resultaat is nog sterker dan klassiek parket. Zo geniet je van je échte houten vloer, en hoef je niet bang te zijn om voluit te leven.

Wat ons boeit, is om dat hout nog meer tot zijn recht te laten komen. Met innovatieve technieken die zorgen voor een natuurlijke look en feel en tegelijkertijd een ijzersterke afwerking. Niet alleen op eiken, trouwens, maar ook in notelaar of exotische houtsoorten. Al die planken maken we in België, met de hulp en kennis van een team zonder grenzen. Dat zijn 700 werknemers over de hele wereld die elke dag oplossingen vinden om voor jou de vloer te maken die past bij jouw thuis of in jouw project. Want wij gaan graag verder. Met sterk hout, knappe looks en straffe prijzen. Goeie smaak, daar hoef je volgens ons niet op te besparen. Ga dus maar voluit voor echt hout.

Parky, Een duurzame keuze


Hout is een kostbaar materiaal. Daarom springen we er zuinig mee om:
we gebruiken telkens maar een fijne laag hout voor de bovenste afwerking. Elke boom die we gebruiken komt uit duurzaam beheerde bossen, elke plank is volledig recycleerbaar. Een circulair verhaal dus, want daarnaast halen we onze energie deels uit zonne- en windenergie op de site, en gebruiken we zaagsel en schilfers uit ons atelier als brandstof in de winter. Voor ons is de toekomst CO2-vrij.

Écht hout


Echt hout, dat voel je. Daarom is elke Parky plank afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, van eik tot teak. Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken dezelfde. Een mooie naturelle look dus, gecombineerd met de warmte van hout. Supersterk en krasbestendig Krasbestendig Parky vloeren zijn ultrasterk. Onze nieuwe Titanium finish telt acht stevige vernislagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik.

Supersterk


Elke plank bestaat uit een high density fibreboard (HDF), waardoor ze sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. Gebruik ze met een gerust hart voor de vloer in je keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby, een kantoorruimte of een boetiek.

Waterdicht oppervlak


Het leven is soms morsig. Gelukkig zijn je vloeren daar tegen bestand. Elke Parky plank heeft een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd, dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.

Parky vloer, de perfecte match met je vloerverwarming


Of je nu kiest voor een nat of een droog vloerverwarmingssysteem, beide zijn te combineren met Parky. Alle technische details vind je op onze website.

Vloeren die je lucht gezonder maken


Om onze planken af te werken, gebruiken we enkel waterbeitsen, lijmen zonder vluchtige organische stoffen en lak met een minimum aan schadelijke solventen. De wetenschap bewijst het: de luchtkwaliteit verbetert daar waar Parky op de vloer ligt. En daarom scoren we kwaliteitslabel A+.

Schoon tot in het kleinste kiertje


De V-groefjes in elke plank zijn bij Parky geen broeinest voor stof en ander vuil. Elke groef is dankzij het Aqua Sealing Complete systeem ingekleurd en gelakt. Op die manier is je hout beschermd tegen vocht. Om ervoor te zorgen dat ook bacteriën zich niet in de groef nestelen, is elke plank bovendien behandeld met een “Ultrafresh” antibacteriële bescherming. Zo houden we het altijd netjes.

 

Parky vloer kopen van Mega Vloeren Centrum Culemborg kopen

Wilt u de Parky vloer kopen? Dan gaat u natuurlijk naar Mega Vloeren Centrum. Niet voor niets vindt u bij ons laminaathouten vloeren en pvc vloeren. Al deze vloeren komen in verschillende patronen en kleuren, waardoor er altijd een geschikt exemplaar te vinden is voor bij uw interieur. Met MegaVloerenCentrum bespaart u dus aanzienlijk in de kosten van een nieuwe vloer!

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box