Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

  • Eigen Legservice
  • Offerte aanvragen voor de scherpste prijs
  • Bestel nu, betaal later!

Yourwalls

Filters

Yourwalls

Zorgvuldig ontworpen om geluidsniveau te verlagen

Er is niets erger dan proberen te praten in een ruimte met een slechte akoestiek. U heeft dit wellicht zelf ondervonden in restaurants, instellingen of scholen. Goede geluidsomstandigheden zijn erg belangrijk – vooral thuis. 

U kunt het geluid op verschillende manieren dempen, met tapijten of gordijnen – maar er gaat niets boven de akoestische effecten van ons panelen. (Als u minerale wol achter de panelen installeert, zal dit effect nog groter zijn). 

Onze akoestische panelen worden vaak thuis gebruikt, waar ze niet alleen galm wegnemen, maar de ruimte ook een aangename aanblik geven.
Ze zijn functioneel en decoratief in één.

Geen lawaai – geen stress

Een slechte akoestiek veroorzaakt stress. Heeft u ooit hoofdpijn gehad van blootstelling aan te veel lawaai?
Gebruik onze akoestische panelen om een gezonde geluidsomgeving te creëren voor u, uw werknemers of uw gezin.

Zoals u in de grafiek hieronder (rechts) kunt zien, zijn de panelen het meest efficiënt bij frequenties tussen 300 Hz en 2000 Hz, wat een groot spectrum bestrijkt. In de praktijk betekent dit, dat de panelen zowel hoge tonen als diepe klanken zullen dempen. Luide spraak en regelmatig lawaai in huis zullen in de frequentie tussen 500 – 2000 Hz liggen, en zoals op de grafiek kan worden waargenomen is juist hier ons akoestisch paneel het meest efficiënt.

De geluidstest die je hier ziet is gebaseerd op akoestische panelen die gemonteerd zijn op een houten raster van 45mm met minerale wol achter de panelen.
Dit maakt echt een verschil als u een slechte akoestiek hebt in een kamer.

In een kantoor kan het ook heel nuttig zijn om akupanels te gebruiken, aangezien een gezonde geluidsomgeving de werknemers gelukkiger en doeltreffender maakt. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat restaurants met een goede akoestiek meer omzet per gast maken, dan restaurants met een slechte akoestiek.
Met andere woorden – het creëren van een goede geluidsomgeving is belangrijk voor uw gezondheid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box