Terug

20% korting op alle COREtec visgraat vloeren

Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Gemberkoek 04731

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

    Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Gemberkoek 04731 zelf leggen?

    Prijs per meter: €34,12

    €119,- € 95,20

    Aan verlanglijst toevoegen

    • alle a-merken
    • vanaf €499 gratis bezorgd
    • bekend van de beste prijs
    • koop nu! betaal in 3 delen, 0% rente

    Productomschrijving

    Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Gemberkoek 04731

    Bij het creëren van een interieur dat de tand des tijds doorstaat en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling behoudt, is de keuze van vloerbedekking van essentieel belang. De Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 PVC Vloer is een meesterwerk in vloerdesign dat deze behoefte perfect vervult. Deze vloer straalt tijdloze klasse uit, biedt een schitterend ontwerp en een ongeëvenaarde kwaliteit die je interieur naar een hoger niveau tilt. In dit artikel duiken we dieper in op waarom deze robuuste PVC vloer zo buitengewoon is en waarom het een uitstekende keuze is voor jouw huis of kantoor.

    Tijdloze Stijl en Design

    De Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 PVC Vloer valt direct op door zijn tijdloze stenen uitstraling. Het ontwerp is doordacht en elegant, waardoor het de perfecte aanvulling is op zowel klassieke als moderne interieurs. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist houdt van een meer traditionele uitstraling, deze vloer past zich naadloos aan en voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

    Uitzonderlijke Kwaliteit

    Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 PVC Vloer is de ongeëvenaarde kwaliteit. Deze vloer is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. De materialen die worden gebruikt, zijn van de hoogste kwaliteit, wat resulteert in een vloer die bestand is tegen slijtage, krassen en vlekken. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van een vloer die er als nieuw uitziet.

    Comfort en Geluiddemping

    Naast duurzaamheid biedt de Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 PVC Vloer ook buitengewoon comfort. Het voelt warm en aangenaam aan onder je voeten, wat vooral in de koude wintermaanden een groot voordeel is. Bovendien heeft deze vloer uitstekende geluiddempende eigenschappen, waardoor het geluid in de ruimte wordt gedempt. Dit maakt het ideaal voor gezinnen, kantoren en andere omgevingen waar geluidsbeheersing belangrijk is.

    Onderhoudsgemak

    Een ander voordeel van de Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 PVC Vloer is het eenvoudige onderhoud. Het oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat betekent dat je niet veel tijd en moeite hoeft te besteden aan het handhaven van de schoonheid van je vloer. Dit maakt het een praktische keuze voor drukke huishoudens en zakelijke ruimtes.

    Geschikt voor Vloerverwarming en -koeling

    De Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 PVC Vloer is ook compatibel met traditionele warmwater vloerverwarming en vloerkoelingssystemen vanwege de lage warmteweerstand. Dit betekent dat je kunt genieten van een aangename temperatuur in je huis, ongeacht het seizoen, en tegelijkertijd energie kunt besparen.

    Waterbestendigheid

    Een ander kenmerk dat deze PVC vloer onderscheidt, is de uitstekende waterbestendigheid. Je kunt deze vloer zonder zorgen installeren in vochtige ruimtes zoals de badkamer, keuken of zelfs de kelder. Dit maakt de Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 PVC Vloer een veelzijdige keuze voor elke ruimte in je huis.

    Creëer een Warme en Gezellige Ambiance

    Met de krachtige en karaktervolle Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 PVC Vloer kun je in elke ruimte een warme en gezellige ambiance creëren. De veelzijdigheid van deze vloer kent werkelijk geen grenzen, waardoor ze geschikt is voor diverse woon- en werkomgevingen. Of je nu een woonkamer, slaapkamer, kantoor of commerciële ruimte wilt inrichten, deze vloer voegt direct een gevoel van comfort en stijl toe.

    Laat Jouw Creativiteit de Vrije Loop

    De elegante Douwes Dekker PVC vloer brengt op een authentieke wijze alle kenmerkende tegel eigenschappen over en biedt jou de vrijheid om jouw individuele interieurontwerp volledig tot leven te brengen. Met de verschillende patronen en indelingen die mogelijk zijn, kun je spelen met het uiterlijk van je vloer en de algehele uitstraling van je ruimte aanpassen. Het resultaat is een uniek interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

    Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 kopen van Mega Vloeren Centrum Culemborg

    Wilt u de Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 vloer kopen? Dan gaat u natuurlijk naar Mega Vloeren Centrum. Niet voor niets vindt u bij ons laminaathouten vloeren en pvc vloeren. Al deze vloeren komen in verschillende patronen en kleuren, waardoor er altijd een geschikt exemplaar te vinden is voor bij uw interieur. Dit houdt in dat u de Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Spekkoek 04731 vloer nergens anders goedkoper kunt kopen. Met MegaVloerenCentrum bespaart u dus aanzienlijk in de kosten van een nieuwe vloer!

    Specificaties

    Specificaties voor: Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Gemberkoek 04731

    • Merk Douwes Dekker
    • Soort vloer: Dryback/Verlijmd
    • Motief: Visgraat
    • Lengte: 762 mm
    • Breedte: 152.4 mm
    • Bekijk alle specificaties
    • Dikte: 2,5 mm
    • Pakinhoud: 2,79 M2
    • Aantal zijden v-groef 4-zijdige micro v-groef
    • Geïntegreerde ondervloer nee
    • Vloerverwarming:
    • Fabrieksgarantie: 15 Jaar
    • Gebruiksklasse: 33
    • Slijtlaag: 0.55
    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Gemberkoek 04731

      Douwes Dekker Ambitieus Visgraat Gemberkoek 04731

      € 119,- € 95,20