Terug

Leg zelf je vloer en profiteer van een flinke korting!

Heatblok ondervloer 8 mm

 • Heatblok ondervloer 8 mm
 • Heatblok ondervloer 8 mm
 • Heatblok ondervloer 8 mm

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

  Heatblok ondervloer 8 mm

  Prijs per meter: €8,94

  € 223,50

  Aan verlanglijst toevoegen

  • alle a-merken
  • vanaf €499 gratis bezorgd
  • bekend van de beste prijs
  • koop nu! betaal in 3 delen, 0% rente

  Productomschrijving

  Heatblok ondervloer 8 mm

  Heat-Blok® kan toegepast worden als extra isolatie onder diversen soorten harde vloerbedekking zoals klik laminaat, lamelparket en klik PVC op HDF drager op koude ondergronden en als stabiele barrière voor elektrische vloerverwarming.

  Heat-Blok® is een isolerende ondervloer slechts 8 mm dik en dankt zijn isolerend vermogen aan de hoge warmteweerstand (R waarde) van 0,24 m² K/W.

  Heat-Blok® kan ook worden toegepast bij elektrische vloerverwarming in combinatie met elastische vloerbedekkingen (zoals vinyl, kurk, PVC-stroken en linoleum). In dat geval wordt Heat-Blok® gecombineerd met Jumpax® Basic. Deze twee ondervloeren samen noemen we Jumpax® Heat Isolator. Niet alleen de conventionele warmte, maar ook de stralingswarmte wordt met Jumpax® Heat Isolator optimaal naar boven weerkaatst. Ook waar contactgeluidreductie gewenst is, kan Jumpax® Heat Isolator perfect worden toegepast. Meer informatie over Jumpax® Heat Isolator vindt u in onze productleaflet.  

  * Op houten constructievloeren is de geluidreductie afwijkend. Op zwevende dekvloersystemen is de geluidreductie van de vloerbedekking altijd afhankelijk van de contactgeluid reductie van de aanwezige dekvloer.

  Toepassing
  Koude isolerende ondervloer voor laminaat en parket. Isolerende ondervloer onder elektrische vloerverwarming in combinatie met Jumpax® Basic met zachte vloerbedekkingen zoals tapijt, vinyl, kurk en linoleum.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Heatblok ondervloer 8 mm

   Heatblok ondervloer 8 mm

   € 223,50