Terug

20% korting op alle COREtec visgraat vloeren

Hebeta Novelle Visgraat 978018

  • Hebeta Novelle Visgraat 978018
  • Hebeta Novelle Visgraat 978018

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

    Hebeta Novelle Visgraat 978018 zelf leggen? Ontvang dan van 10 tot 30% korting . Offerte aanvragen voor de scherptse prijs.

    Prijs per meter: €49,25

    € 66,-

    Aan verlanglijst toevoegen

    • alle a-merken
    • vanaf €499 gratis bezorgd
    • bekend van de beste prijs
    • koop nu! betaal in 3 delen, 0% rente

    Productomschrijving

    Hebeta Novelle Visgraat 978018

    De Hebeta Novelle Landhuis Onbehandeld Eiken HV-978018 is van uitstekende kwaliteit waarmee u in iedere ruimte van een perfecte basis voorziet. Combineer de Hebeta Novelle Landhuis Onbehandeld Eiken bijvoorbeeld met zachte kleuren en stoffen voor een rustig en robuust resultaat. Dankzij de realistische houtstructuur op de planken van de Hebeta Novelle laminaat vloer, ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Elke plank wordt omlijst door de 4-zijdige V-groef. Dit geeft een mooi effect aan het geheel. Door de V-groef komen de losse planken heel mooi naar voren en is het eindresultaat werkelijk verbluffend mooi. De garantie van de Hebeta Novelle laminaat vloer is 20 jaar.

    Het leggen van uw visgraat Hebeta laminaat vloer

    U kunt de vloeren van het Hebeta gewoon leggen op uw vloerverwarming. Let hierbij wel op de warmte doorlaatbare weerstand van uw ondervloer en voldoende afstand tussen de laminaat vloer en de muur. Uw Hebeta Novelle laminaat vloer laten leggen? Maak gebruik van onze legservice en onze ervaren leggers komen bij u uw nieuwe laminaat vloer installeren.

     

    Onderhoud Hebeta vloer

    Bescherm en onderhoud uw vloer goed met de juiste producten. Voorzie uw meubels van bescherming van Scratch no More. Uw laminaat vloer maakt u eenvoudig schoon door te stofzuigen of te vegen met een bezem en regelmatig te dweilen. Gebruik in geen geval producten die uw laminaat vloer kunnen aantasten en beschadigen. Wij adviseren de producten van James.

    Hebeta Novelle Visgraat 978018 vloer kopen van Mega Vloeren Centrum Culemborg

    Wilt u de QHebeta Novelle Visgraat 978018 kopen? Dan gaat u natuurlijk naar Mega Vloeren Centrum. Niet voor niets vindt u bij ons laminaathouten vloeren en pvc vloeren. Al deze vloeren komen in verschillende patronen en kleuren, waardoor er altijd een geschikt exemplaar te vinden is voor bij uw interieur. Dit houdt in dat u de Hebeta Novelle Visgraat 978018 vloer nergens anders goedkoper kunt kopen. Met MegaVloerenCentrum bespaart u dus aanzienlijk in de kosten van een nieuwe vloer!  

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Hebeta Novelle Visgraat 978018

      Hebeta Novelle Visgraat 978018

      € 66,-