Terug

20% korting op alle COREtec visgraat vloeren

Highland Oak Light Grey visgraat 0,55 24537115

  • Highland Oak Light Grey visgraat 0,55 24537115

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

  • EAN: 3423128624243

De Tarkett ID Supernature Highland Oak Light Grey visgraat 24537115 is een prachtige vloer uit de hoogste pvc serie van Tarkett.

Prijs per meter: €49,18

€ 179,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Grote voorraad
  • Vanaf €499 GRATIS bezorgd
  • Bekend van de BESTE prijs
  • KOOP NU! Betaal in 3 delen, 0% rente

Productomschrijving

Highland Oak Light Grey visgraat 0,55 24537115

De Tarkett ID Supernature Highland Oak Light Grey visgraat 24537115 is een prachtige vloer van het merk Tarkett die bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Deze Tarkett PVC vloer in de kleur Delicate Oak Almond is een ideaal alternatief wanneer u zoekt naar de uitstraling van een echte houten vloer, maar dan wel met het onderhoudsgemak en het warme comfort van een PVC vloer. De in Europa geproduceerde Tarkett PVC collectie is een duurzame keuze!
De inkt die wordt gebruikt in de drukprocessen zijn volledig op waterbasis en de PVC is vrij van schadelijke stoffen.
Alle PVC vloeren van het merk Tarkett zien er levensecht uit.
Dit is te danken aan de ultramatte afwerking, de techniek die ervoor zorgt dat het decor niet alleen zichtbaar is maar ook voelbaar én de minimale patroonherhaling; per 12m² zult u bij een Tarkett PVC vloer niet dezelfde strook zien. Dankzij de TEKTANIUM™ PU-coating die op de PVC stroken is toegepast, is deze PVC vloer goed opgewassen tegen slijtage, krassen en vlekken.
Alle planken hebben een micro V-groef rondom en dus komen de verschillende planken heel mooi uit. De Tarkett Supernature ID Inspiration 55 Visgraat PVC vloeren hebben een garantie van 15 jaar.

Egaliseren en leggen van uw Tarkett visgraat PVC vloer

Bij een verlijmde PVC vloer is egaliseren noodzakelijk. Hiermee wordt uw dekvloer vlakker en hecht de PVC lijm beter. Wij vinden het belangrijk dat uw PVC vloer er perfect bij ligt na de installatie. Het is om die reden dan ook verplicht om gebruik te maken van onze inmeetservice, zodat wij vooraf uw situatie kunnen bekijken en het beste advies kunnen geven.

Onderhoud Tarkett PVC vloer

Denk ook aan een goede schoonloopmat . Dit voorkomt dat u vuil, zand en steentjes mee naar binnen loopt en daarmee uw Tarkett PVC vloer beschadigd. Uw PVC vloer maakt u eenvoudig schoon door te stofzuigen of te vegen met een bezem en regelmatig te dweilen. Gebruik in geen geval producten die uw PVC vloer kunnen aantasten en beschadigen. Wij adviseren de producten van James.

Tarkett ID Supernature Highland Oak Light Grey visgraat 24537115 vloer kopen van Mega Vloeren Centrum Culemborg

 

Wilt u de Tarkett ID Supernature Highland Oak Light Grey visgraat 24537115 kopen? Dan gaat u natuurlijk naar Mega Vloeren Centrum. Niet voor niets vindt u bij ons laminaathouten vloeren en pvc vloeren. Al deze vloeren komen in verschillende patronen en kleuren, waardoor er altijd een geschikt exemplaar te vinden is voor bij uw interieur. Dit houdt in dat u de Tarkett ID Supernature Highland Oak Light Grey visgraat 24537115 vloer nergens anders goedkoper kunt kopen. Met MegaVloerenCentrum bespaart u dus aanzienlijk in de kosten van een nieuwe vloer!  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Highland Oak Light Grey visgraat 0,55 24537115

    Highland Oak Light Grey visgraat 0,55 24537115

    € 179,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »