Terug

20% korting op alle COREtec visgraat vloeren

Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik

  • Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik
  • Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik
  • Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik
  • Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

    Deze vloeren zien er niet alleen uitzonderlijk stijlvol en natuurlijk uit, ze zijn ook nog eens 100% vochtbestendig, waardoor schoonmaken gemakkelijker dan ooit verloopt!

    Prijs per meter: €48,93

    € 64,10

    Aan verlanglijst toevoegen

    • alle a-merken
    • vanaf €499 gratis bezorgd
    • bekend van de beste prijs
    • koop nu! betaal in 3 delen, 0% rente

    Productomschrijving

    Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik

     

    Ontdek de Natuurlijke Pracht

    De Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik is een laminaatvloer die je meteen in de ban zal brengen met zijn tijdloze schoonheid en natuurlijke uitstraling. Deze vloer belichaamt de warmte en charme van echt eikenhout, maar met de duurzaamheid en eenvoudige onderhoudseigenschappen van laminaat.

    Een Houtlook met Karakter

    Het houtnerfpatroon en de texturen op de Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik weerspiegelen de rijke details en het karakter van echt eikenhout. Dit creëert een visueel aantrekkelijke vloer die de essentie van de natuur naar je interieur brengt. Of je nu een rustieke ambiance wilt of een moderne sfeer wilt behouden, deze vloer past zich naadloos aan aan diverse interieurstijlen.

    De Veelzijdigheid van Bruin

    De rijke bruine tint van de Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik vloer geeft een warme en uitnodigende atmosfeer aan je ruimte. Bruin staat bekend om zijn vermogen om verschillende kleurenpaletten aan te vullen, waardoor het gemakkelijk is om je bestaande meubels en decoraties te integreren. Of je nu kiest voor een klassiek interieur of een eigentijdse look, deze vloer tilt je inrichting naar een hoger niveau.

    Duurzaamheid Ontmoet Gemak

    Robuust en Bestendig

    Met de Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik hoef je niet te kiezen tussen stijl en duurzaamheid. Het laminaat is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage, waardoor het een ideale keuze is voor drukke huishoudens en ruimtes met veel verkeer. Dit betekent dat je vloer er jarenlang als nieuw uit zal blijven zien, met minimale inspanning voor onderhoud.

    Eenvoudig Onderhoud

    Een van de voordelen van laminaatvloeren is het gemakkelijke onderhoud, en de Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik is geen uitzondering. Regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met een vochtige doek is alles wat nodig is om je vloer in topconditie te houden. Dankzij de duurzame toplaag blijft de vloer bestand tegen vlekken en morsen, zodat je je minder zorgen hoeft te maken over onverwachte ongelukjes.

    Vlotte Installatie, Prachtig Resultaat

    Het Uniclic Systeem

    De installatie van de Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik is een moeiteloze ervaring dankzij het innovatieve Uniclic systeem. Dit kliksysteem maakt het eenvoudig om de vloerpanelen in elkaar te klikken, zonder gedoe met ingewikkelde gereedschappen. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of voor het eerst een vloer installeert, het proces verloopt soepel en snel.

    Jouw Ruimte, Jouw Stijl

    De Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik geeft je de vrijheid om je eigen stempel op je interieur te drukken. Creëer een tijdloze look met klassieke meubelstukken, of combineer met eigentijdse decoraties voor een moderne uitstraling. Het laminaat biedt een veelzijdige basis waarop je je persoonlijke stijl kunt ontwikkelen en je ruimte kunt vormgeven zoals jij dat wilt.

    Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik kopen van Mega Vloeren Centrum Culemborg

    Wilt u de Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik vloer kopen? Dan gaat u natuurlijk naar Mega Vloeren Centrum. Niet voor niets vindt u bij ons laminaathouten vloeren en pvc vloeren. Al deze vloeren komen in verschillende patronen en kleuren, waardoor er altijd een geschikt exemplaar te vinden is voor bij uw interieur. Dit houdt in dat u de Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik vloer nergens anders goedkoper kunt kopen. Met MegaVloerenCentrum bespaart u dus aanzienlijk in de kosten van een nieuwe vloer!

    Specificaties

    Specificaties voor: Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik

    • Merk Quick Step
    • Soort vloer: Laminaat
    • Motief: Plank
    • Dikte: 8 mm
    • Breedte: 190 mm
    • Bekijk alle specificaties
    • Lengte: 1380 mm
    • Pakinhoud: 1.311 m²
    • Aantal zijden v-groef 4-zijdige v-groef
    • Vloerverwarming:
    • Fabrieksgarantie: Levenslang
    • Gebruiksklasse: 32
    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik

      Quick-Step Impressive Ultra IMU3560 Klassiek patina grijze eik

      € 64,10