Terug

20% korting op alle COREtec visgraat vloeren

ROYL ONDERHOUDSOLIE CLEAR # 9090

  • ROYL ONDERHOUDSOLIE CLEAR  # 9090

Vandaag besteld, binnen 3-4 werkdagen in huis

    Na verloop van tijd kan het nodig zijn je met ROYL afgewerkte voer een onderhoudsbeurt te geven. De vloer moet altijd eerst intensief gereinigd worden en daarna weer worden opgefrist met een Onderhoudsolie naar keuze.

    € 29,95

    Aan verlanglijst toevoegen

    • alle a-merken
    • vanaf €499 gratis bezorgd
    • bekend van de beste prijs
    • koop nu! betaal in 3 delen, 0% rente

    Productomschrijving

    ROYL ONDERHOUDSOLIE CLEAR # 9090

    Royl Onderhoudsolie clear #9090 is een onderhoudsolie voor het opfrissen en herstellen van oppervlakken die behandeld zijn met Rigostep Royl (2K) olie. Royl Onderhoudsolie clear #9090 is een sneldrogende, makkelijk verwerkbare plantaardige onderhoudsolie die diep in het hout trekt. De Royl Onderhoudsolie clear #9090 is zeer water- en vuilafstotend. Indien uw vloer is gekleurd met 1 van de Rigostep Kleurpigmenten, kunt u deze toevoegen aan de Royl Onderhoudsolie.

    Hoe gebruik je Royl Onderhoudsolie Clear #9090

    Voordat Royl Onderhoudsolie clear #9090 wordt gebruikt is het van belang het te bewerken oppervlak stofvrij te maken. Reinig het oppervlak eerst met Royl Intensief Reiniger en laat het oppervlak daarna goed drogen. Breng de Royl Onderhoudsolie Clear #9090 dun en gelijkmatig aan en laat het 20 minuten intrekken voor u het met een schone, droge Witte Pad gaat in poetsen . Met een schone, droge Katoenen Doek kunt u hierna het oppervlak droogpoetsen. LET OP! Onvolledig droog wrijven kan lijden tot glansplekken, kleverigheid en vuilophopingen.

    • Beloopbaar na: 6-12 uur
    • Uithardingstijd: ca. 24 uur
    • Verbruik: 60-100m2/liter

    Royl Onderhoudswijzer

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      ROYL ONDERHOUDSOLIE CLEAR  # 9090

      ROYL ONDERHOUDSOLIE CLEAR # 9090

      € 29,95